The secret of success is the consistency to pursue

Alla inlägg under oktober 2011

Av jagvilljagvill - 9 oktober 2011 23:36

       

I morgon ska jag tänka ut ett nytt datum, ja jag kommer planera vilken dag. 

Funderat på att skriva ett brev men jag vet inte, känns så klysigt

Inte denna veckan utan nästa, någongång. 

Inget mer av denna skiten ska få förstöra mig mer än vad den redan har gjort. 

Avsluta med huvudet tillräckligt högt!


Av jagvilljagvill - 9 oktober 2011 23:30

Är trött, ständigt trött. Jag slukar i mig energidricka och kaffe, minst en av varje, varje dag. Inte för att det hjälper men jag kanske lyckas lura hjärnan för stunden genom att tro att det hälper och jag börjar tänka på nått annat. 

   Lägenheten är kaos. Det står väskor, disk, kläder etc över hela lägenheten. Hade verkligen behövt städa men jag orkar inte. Det håller ändå inte i längden, det bli ändå stökigt någon dag senare. 


 

I morgon ska jag till en av mina samtalskontakter, fast nu skulle jag kanske kunna säga den ända. Hon jobbar inte på psyk eller likande. Hon vet inte så mycket om mig, inte mer än vad hon listar ut själv och gissar. Hon vet mer än vad jag har berättat men det har hon lyckats list ut, det gör mig inte så mycket.

    Känns i på ett sätt rätt okej att träffa henne i morgon. Men mest konstigt, jobbigt att jag behöver gå dit. Skulle vilja gå till henne med ett mål att komma därifrån, men det går inte. 

  För, precis som allt annat skit som attackerar mig så gör även anledningen som jag henne från början det. När någonting "försvinner" så avlöses det med någonting nytt. Jag blir "av" med ett problem och ett nytt kommer, eller återkommer. Så jävla irriterande.


På onsdag börja fastan, fan inte håll på att hestäta, det är inte okej + att det är så himla svårt att hålla koll på kalorierna. 


I morgon är ny dag men inte tror jag att det blir annorlunda.



.........:Allting är som vanligt men inget är som förr:.........

Av jagvilljagvill - 7 oktober 2011 17:07

                         

Ängligen Fredag!



                                

Äntligen är veckan slut!!

Ja, min vecka är slut, helgen är bara en bonus!

Visseligen kommer jag verken få mer sovtimmar eller sovmorgon. Kanske på tisdag :S Varit hektiskt men bra på ett sätt. Har inte haft tid att käka. Dumt nog hetsäter jag på kvällen för att jag antagligen är trött. Jag vet inte...

Har tics i ögonen.

Satt på föreläsning idag, fan jag ville bara dö! Verkigen, jag hade den känslan. Jag ska göra klart och sen skiter jag i. 


Vägde mig idag, fan - 2 kg på en veckan det går åt rätt håll!

 

Av jagvilljagvill - 6 oktober 2011 22:53




Jag är trött, jag vill inte mer. Jag orkar inte mer. Är så nära... Längtar!

Jag har försökt förut och jag kommer gör det igen. 

Problemet är ju det, jag är tjock. Jag vill inte bli ihågkommen som tjockisen. 

Vilja att utföra det är större än rädlan... 



"I hate myself and I want to die" - Nirvana

.

Av jagvilljagvill - 6 oktober 2011 00:30


Insperation

Hetsätning (ingen! j:)

Av jagvilljagvill - 4 oktober 2011 19:15

Tjockis jag hat käkat lunchen, drukit en latte och en bar, nu får det vara nog!



 

Har kännt mig yr sen jag lämnade lunchen. Spyfärdig när jag gick av bussen. Hade så gärna spytt men det känns ju en aningen konstigt att göra det bland folk :p

Tror tt anledningen till att det blir sämre är att jag snusar. AJg börjar bli känslig mot snus, jättekonstigt eftersom jag är van. 



Av jagvilljagvill - 4 oktober 2011 15:05

Den dagen den sömnen...


Idag är jag trött.. Jag vet varför, lägger mig sent och sover för få timmar. Vet att man kan blir trött om man äter för lite men det har tyvätt inte varit problemet. 

Försöker hålla mig vaken på kaffe, inte för att det är gott utan just av den anledningen. 


Varit och jobbat från kl 9 i morse, nästa sista dagen. Får egenlitgen inte jobba men jag gör ju nästan detta jobbet gratis, få lösa det på nått sett sen. De bjöd på lunch idag., valde någon skaldjursgrej. Shit, det måste varit en av de största portionerna som jag har sett. Jag åt inte upp, det gick inte. Å jag tänker inte behålla den, INTE!


 

Har messat min stö(r)dperson som inte har hör av sig. Han ska hjälp mig med mina räkningar men det går inge vidare. Dessutom har han mina räkningar, så jag har inte betalt månadens hyra, inte min interneträkning mm.. Han suger, jag lovar. Såg i morse att min mess till E hade leverarats, äntligen. Skickade mess till E i torsdags/fredags. Hon har inte höra av sig, jag hoppades på det när jag såg leveransen.

Väntar.....


Ska iväg snart på nästa "jobb". Tur som jag har så är det bara en timme men sen ska jag iväg igen å träffa några tjejkompisar. Vill egentligen inte träffa dem, vill bara sova..


Av jagvilljagvill - 4 oktober 2011 00:35


Orkar inte



Ovido - Quiz & Flashcards