The secret of success is the consistency to pursue

Alla inlägg under oktober 2011

Av jagvilljagvill - 14 oktober 2011 09:00

  Fan, jag är inte kär!!

Jag vill inte vara kär och jag kan inte vara i ett förhållande!!! 

   

Av jagvilljagvill - 14 oktober 2011 00:06



 

Har haft yrsel idag, konstigt?!? Har ju ätit jättemycket , kom upp i 750 kcal (-130 för joggingen) + att jag har kunnat snusa utan att känna av den. Å inte en klunk energidryck har jag druckit! ^^

Aja, det är väl en sån dag.

Messade min stö(r)dperson i morse, han har inte svarat, suprice! 


Finns inte så mycket mer att säga nu, är förtillfället ganska tom



(Ja, idag blev det ett fjortisinfluerat inlägg)

Av jagvilljagvill - 13 oktober 2011 11:17



Nu ska jag ut och springa    


 

Av jagvilljagvill - 13 oktober 2011 00:04

Fan... Gick över maxgränsen idag, över 900 kcal.




Träffade H idag och vi skulle tydligen äta lunch 

Hälsotallrik, men hade  inte tillbehör och frågade om jag ville ha pommes, ööhhh nej, jag bad om en hälsotallrik. Suck! Fick kokt potatis, och där sprang kalorierna iväg.....


Fick ett samtal idag också. Tydligen ska min brorson komma upp och vara hos mig en hel vecka. Å jag sa att det var okej, kan ju inte säga nej. Stackaren....


Får se hur det blir med det, jag vet ju inte om det kommer vara möjligt. Jag blir ledsen när jag tänker, mycket på dem, hur saker påverkar. Min bror vet om att jag har problem med maten men inte om allt annat. Fast han ser det som någonting dåligt, att jag inte äter "tillräckligt", medans jag tycker det är dåligt för jag äter mer än tillräckligt.


Har hållt mig borta från min lägenhet i så många dagar, allt för att inte vistast i skiten. Fan va det ser ut...


Idag träffade jag min samtalskontakt också.

Kommer knappt ihåg vad vi pratade om, jag tror att vi pratade om någonting jobbigt och därför kommer jag inte ihåg. Jag har glömt, som en försvarsmekanism.


I morgon ska jag till gymet på morgonen, hoppas jag tar mig upp.  


 


Nu ska jag sova, har varit  i Stockholm och kollat på Red hot idag också. Kan ju inte säga att den var över mina förväntning, men det var godkänd..

Av jagvilljagvill - 12 oktober 2011 00:34


Allt som jag borde ha skrivit men inte orkat..


Usch, jag tror jag  är på väg i från singellivet. Jag vill inte ifrån det. Har haft en hemlig relation med en nära vän till mig. Ingen i vår omgivning vet om att vi har träffast, å det har vi gjort i snart ett år, i smyg. 

  Idag var frösta gången han pussade mig offentligt. Liten sak för världen kanske men inte för mig. Om omvärlden få reda på det, då blir det allvar. Det känns som att det ställt krav på mig som jag inte vill eller kan leva upp till. Dessutom vill jag inte dela mitt liv på det sättet med någon. Jag tänker inte utsätta den oskyldiga människa och dennes familj för det. De har ingen aning om vad det är för värld. de har ingen aning. Att bli ihop med honom är att skaffa sig en vårdnadshavare. Tack men nej tack, det här måste stoppas!


Ska i väg på spelning på torsdag, VILL INTE! Gillar bandet men jag orkar inte gå. Jag orkar inte gå med den personen och jag orkar inte med mig själv bland människor. 

     

Försökte alla fall förklara......

Av jagvilljagvill - 11 oktober 2011 20:32


...otrolig saknad, strul, ofrivillg kärlek, kärlek(?), etc, etc, etc....



...Orkar inte förklara, inte ikväll.....




 

Av jagvilljagvill - 11 oktober 2011 15:45


Ha påbörjat en vecka med hoppningsvis ett hög utgångsläge. Sov hos killen i natt och medans han skulle till jobbet passade jag på att gå upptidigt för att simma. Så, idag simmade jag. Vvisserligen bara en halvimme men lagom ändå. Tänkte se till att träna och på så sätt få bort allt från förra veckans ätande. 



 

I morgon blir det gym, när tiden räcker till .

Av jagvilljagvill - 10 oktober 2011 16:59


 


Jag inser att jag börjar se svart.. 

  Undrar om jag vet, om jag vill det eller inte? Jag menar, vill jag det för att jag vill det eller vill jag det för att så jäkla mycket saker är skit?

Tror jag börjar fasta i morgon, är på god väg... -1kg

Så nära men så långt i från...






Orkar inte lägga ner så mycket energi just nu på ett inlägg, kanske senare...

Ovido - Quiz & Flashcards